sábado, 23 de junio de 2012

Mor l´actor Juan Luis Galiardo

L´actor Juan Luis Galiardo, ha mort aquest divendres als 72 anys a Madrid, després d´una breu i ràpida malaltia. Juan Luis Gañiardo, era un referent en el món artístic, sia teatral, de cinema, televisió o en el món de la ràdio. Tenia darrera una exitosa carrera professional, amb més de 100 pel.lícules, teatre i altres sèries de televisió.
Com és habitual vist la persona que ha estat Juan Luis Galiardo, fent honors al món artistic, ha estat treballant fins a l´últim dia compaginant el seu treball teatral a El Avaro amb un nou projecte televisiu. L´actor va expressar la seva última voluntat, sol.licitant li recordessin mitjançant les seves interpretacions.
Juan Luis Galiardo Comes, va néixer a San Roque (Càdis) el 1940. Va ser un actor reconegut com "galán" del cinema espanyol, especialment també a Mèxic on va tenir una gran activitat televisiva. En retornar a l´estat espanyol va fer nous projectes com el film El disputado voto del señor Cayo (1986), de Antonio Giménez Rico, o la sèrie televisiva Turno de oficio, amb Juan Echanove. Ha treballat a films tan coneguts com Soldadito español (1988), de Antonio Giménez Rico; Don Juan, mi querido fantasma (1989), de Antonio Mercero; Pajarico (1997), de Carlos Saura, El caballero Don Quijote (2002), de Manuel Gutiérrez Aragón; o El oro de Moscú (2002), de Jesús Bonilla.
Va ser també un gran conversador, mantenint una línia vital i de principis molt respectada.Un bon home.

No hay comentarios:

Publicar un comentario